We zijn erg blij te kunnen aankondigen dat het laatste artikel van het Phenix-team – gesteund door de Michel Cremer Foundation – zojuist is gepubliceerd.

Het heet « Cold atmospheric plasma differentially affects cell renewal and differentiation of stem cells and APC-deficient-derived tumor cells in intestinal organoids » en is nu vrij verkrijgbaar HIER

Het beschrijft het effect van ons systeemover koud atmosferisch plasma op organoïden, 3D zelf-vernieuwende muis intestinale celculturen modelleren de intestinale mucosa. Ze vormen een zeer nauwkeurig model om de respons van de behandeling bij patiënten te voorspellen en het is hun eerste gerapporteerde gebruik in de plasmageneeskunde, allang achterstallig !

Plasma froid

Hartelijk bedankt om deze informatie via uw kanalen en sociale netwerk door te geven