Samenwerken met de Michel Cremer Stichting

Het helpt levens te redden door de ontwikkeling van medische hulpmiddelen te financieren en bevestigt daarmee de sociale verantwoordelijkheid van uw bedrijf.

Er zijn veel manieren om de Michel Cremer Stichting te steunen. We willen graag met u praten over het partnerschap dat het meest op uw bedrijf lijkt. Hier volgen enkele voorbeelden:

Ondersteun ons door de betrokkenheid van uw medewerkers

U kunt de medewerkers van uw bedrijf aanmoedigen om hun tijd en enthousiasme te geven, op hun vakgebied (IT, Communicatie, projectmanagement, etc.), om de Stichting Michel Cremer te ondersteunen.

Help ons onze boodschap te verspreiden

Heeft u een bedrijfskrant, website, nieuwsbrief, e-mailcampagne of een andere vorm van mediaruimte? Help ons onze boodschap- en bewustmakingscampagnes te verspreiden om het woord te verspreiden.

Steun ons via een evenement

U kunt een evenement organiseren ten behoeve van de Michel Cremer Stichting (verloting, collectie, etc.). U kunt uw bedrijf ook associëren met de evenementen die we opzetten of waaraan we deelnemen (Biketour, 20 km van Brussel, …).

Associëren met een aantal van uw producten of diensten

Het grote publiek waardeert bedrijven die zich via hun producten of diensten associëren met filantropische organisaties, bijvoorbeeld door ze een deel van hun winst te geven op de verkoop van een product of een categorie producten. U zet een partnerschap op tussen uw bedrijf, uw klanten en de Michel Cremer Stichting.

Doe een donatie

U kunt ondersteuning bieden door directe financiële hulp, sponsoring of donaties in natura, die ons in ons werk zouden kunnen ondersteunen.

Samenwerking op maat

Als je bereid bent om met ons te werken, is het duidelijk dat alle mogelijkheden open zijn. Het beste is om er samen over te praten.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Wilt u er met ons over praten?

Neem contact met ons op 02/6726236 ou 0475/531638